HTML

Sólyom for President!

Civil akció Sólyom László újraválasztásáért. Csatlakozz te is! - Karátson Gábor, Kopp Mária, Lányi András, Majtényi László, Makovecz Imre, Mellár Tamás, Schneller István, Szabó Gellért, Tölgyessy Péter, Vida Gábor és Zlinszky János kezdeményezése

Ma lezajlott a sajtótájékoztató, és közzétettük az alább is olvasható levelet. Bár Orbán Viktor a parlamentben szinte azonos időben mutatta be az új kormány tagjait, egyetlen ismert médium se hiányzott a Parlament Caféból.

A kezdeményezők röviden elmondták, személyesen miért gondolják hogy Sólyom László lenne a legjobb lehetséges Köztársasági Elnök, közben élesedett a honlap ahol bárki csatlakozhat hozzájuk.

Civil kezdeményezés, korlátozott erőforrásokkal. Bár ismerjük a közösségi web hihetetlen gyorsaságát, mégis elcsodálkoztunk azon, hogy az on-line kampány szinte meg se kezdődött még, máris körülbelül 1600-an csatlakoztak a kezdeményezéshez.

Tagadhatja-e valaki, hogy tömegek igényét tolmácsolja a 11 levélíró?

Tisztelt képviselők! Mi választottuk meg önöket. Azért, hogy a mi érdekeinket és akaratunkat képviseljék négy éven át. Legyen újra Sólyom László a köztársaság elnöke!

Címkék: sólyom lászló sajttáj parlament café ke2010 civil kezdeményzés

komment

süti beállítások módosítása