HTML

Sólyom for President!

Civil akció Sólyom László újraválasztásáért. Csatlakozz te is! - Karátson Gábor, Kopp Mária, Lányi András, Majtényi László, Makovecz Imre, Mellár Tamás, Schneller István, Szabó Gellért, Tölgyessy Péter, Vida Gábor és Zlinszky János kezdeményezése

06.
május

3000+

SfP  |  komment

3 nap 3000 aláíró. Illetve kicsit több. Magunk is meglepődtünk az akció sikerén, és főleg azon, hogy a médiát mennyire érdekli ez a téma. Sokan azt mondják, hogy ez nem is fontos kérdés, hiszen a Magyar Köztársaság Elnökének alig vannak jogai, inkább csak "díszpinty".

Talán nem meglepő, mi ezzel nem értünk egyet. A sajtó érdeklődése ugyanakkor nagyon is indokolt. A parlamentben kétharmados többséget szerző Fidesz most vizsgázik demokráciából. 4 évig joggal kritizálták az MSZP-t aki a választási eredményre hivatkozva semmibe vette az emberek véleményét, sőt vérbe fojtotta a tüntetéseket.

Most fordult a kocka. Visszafogott, elegáns és határozott kérés a magyar értelmiség részéről. Mit kezdenek vele? Eddig leginkább semmit.

Mivel még meg sem alakult az Országgyűlés, nincs nagyon okunk aggódni.

Nemzeti ügyek kormánya. Az aláírók között minden féle ember van, ha alaposabban végigböngésszük, biztosan lehetünk abban, hogy nem csak Fidesz szavazók támogatják Sólyom László újraválasztását.

Ő már régóta igyekszik Magyarország háromharmadának elnöke lenni.

komment

süti beállítások módosítása